• 0 Items - 0.00
    • No products in the cart.

12.8016.00

Vejen til Oplysning

Hvordan buddhismens syv punkters sindstræning kan guide dig til et liv i glæde og visdom.

Paperback ebook
Clear
Share

Meet The Author

I Vejen til Oplysning giver Shamar Rinpoche sine egne de-taljerede kommentarer til Chekawa yeshe dorjes Syv punkts sindstræning, en tekst, der har været brugt som basis for tranformerende praksis inden for tibetansk bud-dhisme i omkring tusind år. Sindstræning er en vidtgående praksis, der er velegnet for alle slags studerende. den inde-holder den fulde vej og afhænger ikke af en persons bag-grund. Sindstræning stimulerer og udvikler buddhanaturen, det rene oplysningens frø, der er essensen af ethvert levende væsen. den har styrken til at transfor-mere selv egoistisk selv-tilknytning til uselviskhed. an-vendes den flittigt er den nok til at lede dig hele vejen til oplysningen.
Klar og tilgængelig, men alligevel med stor dybde, er denne bog fyldt med praktisk visdom, filosofi og detaljerede vej-ledninger i meditation.

Shamar Rinpoche var den 14ende Sharmapa. Han blev født i Tibet i 1952 og døde i juni 2014, umiddelbart efter at have fuldført et 7 års undervisningsfor-løb i netop denne tekst om sindstræning.
Sharmapa blev anerkendt af den 16ende Gyalwa karmapa i 1957 og senere anerkendt af den 14ende dalai lama. i 1996 startede han sit arbejde med at organisere bodhi path-centrene, et netværk af buddhistiske centre, der dækker adskillige kontinenter, hvor der praktiseres en ikke-sekterisk tilgang til medi-tation. i tillæg hertil har Shamar Rinpoche igennem årene rundt omkring i verdenen grundlagt adskillige ´non-profit´ velgørenheds-organisationer, der arbejder med at etablere skoler for fattige børn og fremme dyrevelfærd.

lara braitstein er professor i tibetansk og indisk buddhisme ved mcGill university i montreal, Canada.